Oy All-Plast Ab. puh. / vaihde: +358 13 737 5520. fax: +358 13 717 740.all-plast@all-plast.fi
Alposet lumikengät

Alposet-lumikengät talvimaailman valloittajalle


Aidot Alposet-lumikengät on suunniteltu ja valmistettu suomalaisiin maastoihin ja vaihteleviin keleihin.  Alposilla pääset nauttimaan paikoista, jotka muuten jäisivät vain haaveeksi. Alposet-lumikengät soveltuvat sekä harrastajille että kuntoliikkujille, ikään ja kokoon katsomatta. Alkujaan laskuvarjojääkärien käyttöön kehitetyt Alposet ovat oivallinen liikkumisväline vaativaankin käyttöön.

Kelille kuin kelille

Alposet-lumikengillä liikut vaivattomasti niin syvässä lumessa kuin myös tiheäkasvuisessa maastossa.  Alposilla kulku käy kevyesti myös suojakelillä ja hankiaisilla. Yhtenäisen pinnan ansiosta Alposissa on erinomainen pito. Kantavuus esimerkiksi Alposet PRO -lumikengillä on jopa 130 kg.

Kaksi sidemallia

Alposet-lumikenkä kiinnittyy tukevasti ja helposti jalkineeseen. Lumikenkään on saatavilla kaksi erilaista sidemallia. Halkaistu eräside on hihnakiinnitteinen, leveyden säätövaralla varustettu eräside, johon käy retki- tai vaelluskenkä. Armeijanside on jousitettu eräside, joka vaatii urakengän. Molemmissa siteissä jalkine on kärjestään kiinni ja kantaosa saa liikkua vapaasti, mikä sallii kävellessä luonnollisen jalan liikkeen.

Keveys valttina

Kevyet, vain 1,8 kiloa painavat Alposet-lumikengät kulkevat helposti mukana auton tavarasäiliössä, moottorikelkan kyydissä, rinkan tai repun päällä. Väsymättömästä, talviurheiluvälineisiin kehitetystä kestomuovista valmistetut Alposet-lumikengät kestävät myös öljyä, bensiiniä, maaleja, pesunesteitä ja useimpia liuottimia. Materiaalilla on erittäin hyvä pakkasenkestävyys, jopa -50 °C.

Valitse omat Alposesi!


Alposet-lumikenkätuoteperheen muodostavat Alposet ULTRA -yleislumikengät sekä koululaisille suunnitellut Alposet STUDY -lumikengät. Vaativaan käyttöön parhaiten soveltuvat Alposet PRO -lumikengät.

Alposet ULTRA

Alposet ULTRA on harrastajan kevyt ja näppärä yleislumikenkä. Parhaiten se soveltuu nuorille ja naisille sekä retkeilyyn että aktiivikäyttöön.

Materiaali
Alposet ULTRA -lumikengät valmistetaan väsymättömästä kestomuovista. Materiaalin pakkasenkestävyys on -20 °C.

Side
Alposet ULTRA -lumikengissä on siteenä hihnakiinnitteinen, leveyden säätövaralla varustettu halkaistu eräside, johon käy retki- tai vaellusjalkine.

Värivaihtoehdot
Alposet ULTRA -lumikenkä toimitetaan yksivärisenä. Värivaihtoehtoina ovat keltainen, oranssi ja vihreä.

Paino ja kantavuus
Lumikenkäpari painaa vain noin 1,36 kg. Kantavuus Alposet ULTRA lumikengillä on 60–70 kg asti.

Alposet STUDY

Alposet STUDY on erityisesti koululaisille suunniteltu lumikenkä. Alposet STUDY -lumikengät on suunniteltu yhteistyössä opettajien ja oppilaiden kanssa.

Materiaali
Alposet STUDY- lumikengät valmistetaan väsymättömästä kestomuovista. Materiaalin pakkasenkestävyys on -20 °C.

Side
Alposet STUDY -lumikengissä on helppokiinnitteinen muoviside, joka käy lähes kaikenlaisiin ulkojalkineisiin. Lapsen pituudesta, painosta tai kengännumerosta ei tarvitse välittää, sillä yksi lumikenkä sopii jokaisen koululaisen jalkaan.

Värivaihtoehdot
Alposet STUDY -lumikenkiä on saatavana neljä eri värivaihtoehtoa; sininen, punainen, oranssi ja lila. Sideosa on kaikissa värivaihtoehdoissa keltainen

Alposet PRO

Alposet PRO -lumikengät on suunniteltu ja valmistettu yhdessä suomalaisten ammattikäyttäjien ja Suomen puolustusvoimien kanssa suomalaisiin vaihteleviin ja vaativiin maastoon ja ilmastoon.

Alposet PRO -lumikengät soveltuvat sekä harrastajille että kuntoliikkujille ikään ja kokoon katsomatta. Ammattikäytössä Alposet PRO lumikengät mahdollistavat pääsyn paikkoihin, missä muilla kulkuvälineillä on mahdoton liikkua tai työskennellä.

Materiaali
Alposet PRO -lumikengät valmistetaan väsymättömästä, talviurheiluvälineisiin kehitetystä kestomuovista, joka sietää bensiiniä, maaleja, liimoja, pesunesteitä sekä useimpia liuottimia. Materiaalilla on erittäin hyvä pakkasenkestävyys, jopa -50 °C.

Side
Sidevaihtoehtoja on kaksi; halkaistu eräside ja armeijanside. Molemmat sidevaihtoehdot ovat kotimaisia. Halkaistu eräside on hihnakiinnitteinen, leveyden säätövaralla varustettu eräside, johon käy retki- tai vaellusjalkine.
Armeijanside on jousitettu eräside, joka vaatii kantaurallisen jalkineen.
Molemmissa sidevaihtoehdoissa jalkine on kärjestään kiinni ja kantaosa saa liikkua vapaasti, mikä sallii kävellessä luonnollisen jalan liikkeen.

Paino ja kantavuus
Lumikenkäpari painaa vain noin 1,8 kg. Kantavuus Alposet PRO lumikengillä on jopa 130 kg.

Omalla logolla räätälöidysti
Alposet PRO -lumikenkiä on saatavilla yhdeksänä eri väriyhdistelmänä.
Alposet PRO -lumikengät on saatavissa erikseen tilattaessa omalla logolla tai tekstillä sekä räätälöidyllä väriyhdistelmällä. Pyydä tarjous!

Takuu
Alposet PRO -lumikengillä on kahden vuoden takuu käsittäen materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu ei koske normaalista kulumisesta johtuvia muutoksia. Virheelli-Alposet PRO -lumikenkä on Työsuojeluhallituksen testaama TSH 85/6290/90. Suositellaan erityisesti paksuhkolle lumelle esimerkiksi metsätalouden suunnittelu- ja työnjohtotöihin sekä metsänhoitotöihin, kuten pystykarsintaan, raivaukseen ja käpyjen hakkuukeräykseen. Alposet PRO -lumikenkä vähentää paksun lumen aiheuttamaa rasitusta.

Suosi suomalaista!

ALPOSET-lumikengät ovat Suomalaisen Työn Liiton hyväksymiä AVAINLIPPU-tuotteita. Niiden laatu sekä tuotekehitys on korkealuokkaista suomalaista työtä. Lisätietoja AVAINLIPPU-tuotteista  Suomalaisen Työn Liitosta.

  Siirry tilauslomakkeelle


Valmistaja:

Oy All-Plast Ab
Muovilaaksontie 6
82110 Heinävaara
puh. 013 737 5520
all-plast@all-plast.fi

Tilaukset: www.all-plast.fi

Lisätietoja lumikengistä saat klikkaamalla allaolevaa metsätuotekortti - kuvaketta.

Ota yhteyttä!

Vaihde: +358 13 737 5520
all-plast@all-plast.fi
Muovilaaksontie 6, 82110 Heinävaara
Kaikki yhteystiedot

Alposet -lumikengät

  • Alposet PRO
  • Alposet ULTRA
  • Alposet Study

Siirry tilauslomakkeelle

 

www.all-plast.fi

www.komposiitti.fi

www.lumikengät.fi